Om forfatterne Bla i boken Anmeldelser Handlelister Anbefalt drikke Invitasjoner og bordkort
  • 17. mai-lunsjen

    • Fingermat og småsnacks til aperitiffen
    • Nyttårsaften med stilfull eleganse
    • 17. mai-lunsjen
    • Klassiske juleretter
    • Konfirmasjon. Fra pliktløp til minneverdig fest
    • Luksusfest for lottomillionærer
    • Den ville høstfesten
    • Skalldyraften
    • Fest for en slunken pengepung
    • Piknik i det fri
    • Grillfest for alle penga
    • Tyrefekterens tapasbuffet
    • Carnevale di Venezia
    • Asiatisk festmiddag
    • En smak av Norge
    • Barnebursdag
    • Den store barnedåpen
    • Lynkurs i sushi
    • Osteaften
    • Nattmat, eller som det heter på dansk: "skrub af mad"
  • Gravet hellefisk med sennepssaus og dillstuede poteter

    • Kald olivenbakt ørret med pepperrotkrem
    • Gravet hellefisk med sennepssaus og dillstuede poteter
    • Skagentoast med rekesalat og løyrom
    • Roastbiff med urteremulade og potetsalat
    • Andebryst med eple- og sellerisalat med kandiserte valnøtter
    • Lune kyllingboller på spyd
    • Eggedosis med cognac for de voksne
    • Lapper med rørte jordbær
    • Farmors bløtkake

17. mai-lunsjen

Gravet hellefisk med sennepssaus og dillstuede poteter
Hellefiskfilet, sukker, salt, hvit pepper, sennepsfrø, anisfrø, malt fennikel, dill, akevitt, pølsesennep, dijonsennep, Bergbys sennep, egg, brunt sukker, eddik 7 %, solsikkeolje, dill, poteter, melk, fløte, maisennastivelse