Luksusfest for lottomillionærer

Hummer i chablisgelé med blomkålkrem og smågrønnsaker
Hummer, chablis, gelatin, kjørvel, squash, crème fraîche, salt, hvit pepper, knaskegulrøtter, aspargesbønner, sukkererter, aspargestopper

Blinis med løyrom og seterrømme
Finbakstmel, boghvetemel, smør, sukker, salt, gjær, kefir, egg, solsikkeolje, løyrom, seterrømme, rødløk, gressløk

Vaktler fylt med gåselever servert med bakte fikener, franske erter, trøffelpotetpuré og madeirasaus
Vaktler, gåseleverterrin, salt, pepper, smør, fiken, sukker, selskapserter, sjalottløk, kokt skinke, mandelpoteter, fløte, trøffel, gulrot, sellerirot, løk, hvitløk, timian, laurbærblad, rødvin, kyllingkraft, madeira, sitron, maisennastivelse

Stilton-ost servert med portvinssyltede valnøtter og hasselnøtter
Stilton-ost, valnøtter, hasselnøtter, sukker, portvin, sitron

Bringebærsufflé med markjordbærconsommé og vanilje- og bringebærsaus
Melk, vaniljestang, egg, maisennastivelse, sukker, appelsin, bringebær, usaltet smør, melis, jordbær, markjordbær, stjerneanis