Nyttårsaften med stilfull eleganse

Champagnedampede østers med purre
østers, purre, smør, egg, fløte, gressløk

Trøffeleggerøre på toast
Egg, trøffel, fløte, salt, hvit pepper, smør, bagett

Gåseleverterrine med portvinssyltet fiken og urtesalat
Gåse- eller andelever (foie gras), salt, hvit pepper, cognac, portvin, fiken, sukker, sitron, frissésalat, rucolasalat, olivenolje, gressløk, basilikum

Lettristet piggvar med syltede artisjokker og estragon- og hvitvinsaus
Piggvar, salt, pepper, solsikkeolje, løk, gulrot, purre, sellerirot, hvitløk, laurbærblad, timian, hvitvin, sjalottløk, fløte, maisennastivelse, sitron, estragon, artisjokker, hvetemel

Honning- og pepperstekt andebryst med pastinakkpuré, smørkokte sukkererter, ristede epler og solbærsaus
Andebryst, salt, hvit pepper, solsikkeolje, honning, sort pepper, lime, pastinakk, fløte, smør, epler, sukkererter, sukker, solbær, rødvin, portvin, andekraft, maisennastivelse

Frukter og bær i Sauternesgelé med vaniljemousse
Melk, egg, maisennastivelse, vaniljestang, sukker, fløte, oransje melon, appelsin, pærer, mango, papaya, bringebær, blåbær, Sauternes, gelatin, sitronmelisse