17. mai-lunsjen

Kald olivenbakt ørret med pepperrotkrem
ørretfilet, salt, sukker, hvit pepper, olivenolje, salat, pepperrot, eddik, créme fraîche, gelatin

Gravet hellefisk med sennepssaus og dillstuede poteter
Hellefiskfilet, sukker, salt, hvit pepper, sennepsfrø, anisfrø, malt fennikel, dill, akevitt, pølsesennep, dijonsennep, Bergbys sennep, egg, brunt sukker, eddik 7 %, solsikkeolje, dill, poteter, melk, fløte, maisennastivelse

Skagentoast med rekesalat og løyrom
Reker, majones, crème fraîche, sitron, hvit pepper, dill, løyrom, loff, bladsalat

Roastbiff med urteremulade og potetsalat
Ytrefilet av okse, salt, sort pepper, hvitløk, timian, solsikkeolje, majones, crème fraîche, kapers, sylteagurk, løk, persille, gurkemeie, sukker, poteter, lettrømme, majones, hvitvinseddik, tabasco, HP sauce, purre, gressløk

Andebryst med eple- og sellerisalat med kandiserte valnøtter
Andebryst, solsikkeolje, salt, pepper, valnøtter, sukker, epler, stangselleri, druer, ananas, limesaft, valnøttolje, sitronmelisse

Lune kyllingboller pĂĄ spyd
Kyllingkjøttdeig, egg, hvetemel, løk, salt, pepper, hvitløk, persille, fløte, smør, solsikkeolje, bambusspyd, søt chilisaus

Eggedosis med cognac for de voksne
Egg, hvitvin, cognac, sukker, appelsin

Lapper med rørte jordbær
Egg, sukker, hvetemel, salat, bakepulver, smør, kefir, jordbær

Farmors bløtkake
Egg, sukker, finbakstmel, bakepulver, melk, vaniljestang, maisennastivelse, bringebær, fløte, hasselnøtter, mørk sjokolade, hvit sjokolade