17. mai-lunsjen
Kald olivenbakt ørret med pepperrotkrem
ørretfilet, salt, sukker, hvit pepper, olivenolje, salat, pepperrot, eddik, créme fraîche, gelatin
Gravet hellefisk med sennepssaus og dillstuede poteter
Hellefiskfilet, sukker, salt, hvit pepper, sennepsfrø, anisfrø, malt fennikel, dill, akevitt, pølsesennep, dijonsennep, Bergbys sennep, egg, brunt sukker, eddik 7 %, solsikkeolje, dill, poteter, melk, fløte, maisennastivelse
Skagentoast med rekesalat og løyrom
Reker, majones, crème fraîche, sitron, hvit pepper, dill, løyrom, loff, bladsalat
Roastbiff med urteremulade og potetsalat
Ytrefilet av okse, salt, sort pepper, hvitløk, timian, solsikkeolje, majones, crème fraîche, kapers, sylteagurk, løk, persille, gurkemeie, sukker, poteter, lettrømme, majones, hvitvinseddik, tabasco, HP sauce, purre, gressløk
Andebryst med eple- og sellerisalat med kandiserte valnøtter
Andebryst, solsikkeolje, salt, pepper, valnøtter, sukker, epler, stangselleri, druer, ananas, limesaft, valnøttolje, sitronmelisse
Lune kyllingboller på spyd
Kyllingkjøttdeig, egg, hvetemel, løk, salt, pepper, hvitløk, persille, fløte, smør, solsikkeolje, bambusspyd, søt chilisaus
Eggedosis med cognac for de voksne
Egg, hvitvin, cognac, sukker, appelsin
Lapper med rørte jordbær
Egg, sukker, hvetemel, salat, bakepulver, smør, kefir, jordbær
Farmors bløtkake
Egg, sukker, finbakstmel, bakepulver, melk, vaniljestang, maisennastivelse, bringebær, fløte, hasselnøtter, mørk sjokolade, hvit sjokolade