Asiatisk festmiddag

Dampede wonton med svinekjøtt og scampi ”Siu Mai” servert med Hoi Sin-saus
Wontondeig, scampi, svinekjøttdeig, potetmel, oystersauce, fishsauce, salt, vårløk, sukker, egg, rosmarin, Hoi Sin-saus, ketjap manis, sesamolje, ingefær, hvitløk, koriander, peanøtter, lime

Friterte samosa med kamskjell
Wontondeig, kamskjell, svinekjøttdeig, potetmel, oystersauce, fishsauce, salt, vårløk, sukker, koriander, egg, solsikkeolje

Råmarinerte reker med lime og koriander
Rå reker, lime, chili, sesamolje, sukker, fishsauce, koriander, solsikkeolje, sesamfrø, spisskål (eller sommerkål), hvitløk, oystersauce

Sterk grønnsaksalat med sesamstekt tunfisk
Issalat, agurk, stangselleri, rødløk, tomater, koriander, mint, tunfiskfilet, sesamfrø, salt, pepper, solsikkeolje, lime, fishsauce, sukker, chili, sesamolje

Scampispyd på sitrongress med sursøt ananas- og tomatsaus
Scampi, sitrongress, ingefær, chili, hvitløk, salt, pepper, solsikkeolje, løk, ananas, plommetomater, fishsauce, sukker, lime

Kokos- og kyllingsuppe med limeblader
Kylling, ingefær, sitrongress, limeblader, chili, salt, grønn Thai curry, kokosmelk, lime, fishsauce, ananas, rødløk, koriander

Massaman curry med andebryst og poteter
Andrebryst, salt, pepper, Massaman curry, poteter, løk, peanøtter, tamarin, limeblader, kyllingkraft, kokosmelk, fishsauce, sukker, selskapserter

Ingefær- og kokosiskrem med syltede kumquat
Ingefær, sukker, egg, lime, fløte, kokosmasse, kumquat, appelsinjuice, vaniljestang, stjerneanis, maisennastivelse En smak av Norge