
Asiatisk festmiddag
Dampede wonton med svinekjøtt og scampi ”Siu Mai” servert med Hoi Sin-saus
Wontondeig, scampi, svinekjøttdeig, potetmel, oystersauce, fishsauce, salt, vårløk, sukker, egg, rosmarin, Hoi Sin-saus, ketjap manis, sesamolje, ingefær, hvitløk, koriander, peanøtter, lime
Friterte samosa med kamskjell
Wontondeig, kamskjell, svinekjøttdeig, potetmel, oystersauce, fishsauce, salt, vårløk, sukker, koriander, egg, solsikkeolje
Råmarinerte reker med lime og koriander
Rå reker, lime, chili, sesamolje, sukker, fishsauce, koriander, solsikkeolje, sesamfrø, spisskål (eller sommerkål), hvitløk, oystersauce
Sterk grønnsaksalat med sesamstekt tunfisk
Issalat, agurk, stangselleri, rødløk, tomater, koriander, mint, tunfiskfilet, sesamfrø, salt, pepper, solsikkeolje, lime, fishsauce, sukker, chili, sesamolje
Scampispyd på sitrongress med sursøt ananas- og tomatsaus
Scampi, sitrongress, ingefær, chili, hvitløk, salt, pepper, solsikkeolje, løk, ananas, plommetomater, fishsauce, sukker, lime
Kokos- og kyllingsuppe med limeblader
Kylling, ingefær, sitrongress, limeblader, chili, salt, grønn Thai curry, kokosmelk, lime, fishsauce, ananas, rødløk, koriander
Massaman curry med andebryst og poteter
Andrebryst, salt, pepper, Massaman curry, poteter, løk, peanøtter, tamarin, limeblader, kyllingkraft, kokosmelk, fishsauce, sukker, selskapserter
Ingefær- og kokosiskrem med syltede kumquat
Ingefær, sukker, egg, lime, fløte, kokosmasse, kumquat, appelsinjuice, vaniljestang, stjerneanis, maisennastivelse En smak av Norge