Carnevale di Venezia
Tunfiskcarpaccio med marinerte agurk- og stangselleristrimler og dillpesto
Tunfisk, olivenolje, sitron, dill, salt, pepper, sesamfrø, hvitvinseddik, sukker, chili, agurk, stangselleri, rucolasalat
Steinsopptagliatelle med ristede hasselnøtter
Egg, hvetemel, durumhvetemel, salt, kyllingkraft, hvitvin, sjalottløk, tørket steinsopp, fløte, sitron, pepper, fersk steinsopp, olivenolje, bladpersille, hasselnøtter
Kalverullade fylt med parmaskinke, soltørkede tomater og mozzarellaost, pastinakkpuré og olivensjy
Kalveflatbiff, parmaskinke, soltørkede tomater, mozzarellaost, salvie, olivenolje, salt, pepper, pastinakk, melk, fløte, sjalottløk, hvitløk, hvitvin, kalvekraft, sorte oliven, sitron, maisennastivelse, cherrytomater, timian
Sitrusterinne med granatepler og mint panna cotta servert med søte grissini
Appelsin, rosa grapefrukt, mandariner, sukker, gelatin, granatepler, fløte, mint, butterdeig, egg, blå valmuefrø, hvetemel