Den store barnedĂĄpen

Røkelaksrullade med urtekremost, servert med eplesalat og crème fraîche-dressing med estragonolje
Røkelaks, kremost, estragon, gressløk, dill, sitronsaft, salt, pepper, rucolasalat, olivenolje, hvitvinseddik, grønne epler, crème fraîche, sukker, solsikkeolje

Helstekt lammelår med glaserte småløk, hvitløkstekte aspargesbønner og kremet sennepssaus
Lammelår, hvitløk, timian, rosmarin, salt, sort pepper, olivenolje, hvitvin, småløk, smør, sukker, aspargesbønner, sjalottløk, dijonsennep, crème fraîche, sitronsaft, maisennastivelse

Bær- og fruktterte med valnøttbunn, vaniljekrem og mandelflak
Valnøtter, sukker, egg, smør, hvetemel, vaniljestenger, fløte, gelatin, jordbær, bringebær, kiwi, appelsiner, ananas, melis, mint, mandelflak