
Den store barnedåpen
Røkelaksrullade med urtekremost, servert med eplesalat og crème fraîche-dressing med estragonolje
Røkelaks, kremost, estragon, gressløk, dill, sitronsaft, salt, pepper, rucolasalat, olivenolje, hvitvinseddik, grønne epler, crème fraîche, sukker, solsikkeolje
Helstekt lammelår med glaserte småløk, hvitløkstekte aspargesbønner og kremet sennepssaus
Lammelår, hvitløk, timian, rosmarin, salt, sort pepper, olivenolje, hvitvin, småløk, smør, sukker, aspargesbønner, sjalottløk, dijonsennep, crème fraîche, sitronsaft, maisennastivelse
Bær- og fruktterte med valnøttbunn, vaniljekrem og mandelflak
Valnøtter, sukker, egg, smør, hvetemel, vaniljestenger, fløte, gelatin, jordbær, bringebær, kiwi, appelsiner, ananas, melis, mint, mandelflak