
Den ville høstfesten
Reinsdyrcarpaccio med parmesanchips og syltede gresskar, balsamicoessens
Reinsdyrflatbiff, sukker, salt, pepper, einerbær, olivenolje, sitronsaft, sjalottløk, tyttebær, salat, gresskar, sennepsfrø, ingefær, 7 % eddik, balsamicoeddik, parmesan
Steinsoppsuppe med marinert fjellørret og urtekrutonger
Steinsopp, sjalottløk, hvitløk, smør, hvitvin, kyllingkraft eller terning, maisennastivelse, salt, pepper, sitronsaft, kremfløte, fjellørret, sukker, skogsyre eller engsyre, valnøttolje, loff, olivenolje, persille, gressløk
Rosastekte rypebryst servert med soppragu, tyttebærkokte pærer og kremet rypesaus
Ryper, smør, frisk timian, salt, pepper, skogsopp, løk, hvitløk, persille, solsikkeolje, pærer, sukker, tyttebær, einerbær, hvitvin, fløte, hvetemel, ripsgelé
Multemoussekake på hasselnøttbunn med multesorbet og marinerte bjørnebær
Hasselnøttkjerner, egg, sukker, maisennastivelse, multer, melis, gelatin, fløte, sitron, vaniljestang, stjerneanis, bjørnebær