Den ville høstfesten

Reinsdyrcarpaccio med parmesanchips og syltede gresskar, balsamicoessens
Reinsdyrflatbiff, sukker, salt, pepper, einerbær, olivenolje, sitronsaft, sjalottløk, tyttebær, salat, gresskar, sennepsfrø, ingefær, 7 % eddik, balsamicoeddik, parmesan

Steinsoppsuppe med marinert fjellørret og urtekrutonger
Steinsopp, sjalottløk, hvitløk, smør, hvitvin, kyllingkraft eller terning, maisennastivelse, salt, pepper, sitronsaft, kremfløte, fjellørret, sukker, skogsyre eller engsyre, valnøttolje, loff, olivenolje, persille, gressløk

Rosastekte rypebryst servert med soppragu, tyttebærkokte pærer og kremet rypesaus
Ryper, smør, frisk timian, salt, pepper, skogsopp, løk, hvitløk, persille, solsikkeolje, pærer, sukker, tyttebær, einerbær, hvitvin, fløte, hvetemel, ripsgelé

Multemoussekake på hasselnøttbunn med multesorbet og marinerte bjørnebær
Hasselnøttkjerner, egg, sukker, maisennastivelse, multer, melis, gelatin, fløte, sitron, vaniljestang, stjerneanis, bjørnebær