
En smak av Norge
Varmrøkt laksefilet servert med selleripuré, marinert steinsopp og engsyrevinaigrette
Laksefilet, sukker, salt, røkespon, sellerirot, mandelpotet, melk, fløte, pepper, steinsopp, olivenolje, sjalottløk, sitron, bladpersille, engsyre, epleeddik, solsikkeolje
Einerbærstekt reinsdyrfilet servert med kremet rosenkål med spekeskinke, bakte persillerøtter, ristede pærer og tyttebærsaus
Reinsdyrfilet, salt, sort pepper, einerbær, solsikkeolje, rosenkål, fløte, maisennastivelse, spekeskinke, persillerøtter, smør, pærer, brunt sukker, smør, rødvinseddik, sjalottløk, rødvin, portvin, viltkraft, tyttebær, usaltet smør
Epleterte ”Hardanger” i karamellflak servert med kanelmousse og honningsaus
Epler, sukker, eplejuice, vaniljestang, kanelstang, stjerneanis, melk, egg, maisennastivelse, fløte, honning, seterrømme, sitron