En smak av Norge

Varmrøkt laksefilet servert med selleripuré, marinert steinsopp og engsyrevinaigrette
Laksefilet, sukker, salt, røkespon, sellerirot, mandelpotet, melk, fløte, pepper, steinsopp, olivenolje, sjalottløk, sitron, bladpersille, engsyre, epleeddik, solsikkeolje

Einerbærstekt reinsdyrfilet servert med kremet rosenkål med spekeskinke, bakte persillerøtter, ristede pærer og tyttebærsaus
Reinsdyrfilet, salt, sort pepper, einerbær, solsikkeolje, rosenkål, fløte, maisennastivelse, spekeskinke, persillerøtter, smør, pærer, brunt sukker, smør, rødvinseddik, sjalottløk, rødvin, portvin, viltkraft, tyttebær, usaltet smør

Epleterte ”Hardanger” i karamellflak servert med kanelmousse og honningsaus
Epler, sukker, eplejuice, vaniljestang, kanelstang, stjerneanis, melk, egg, maisennastivelse, fløte, honning, seterrømme, sitron