Fest for en slunken pengepung

Ovnsbakt ørret servert med grov blomkålpuré, ristede mandler og persille- og pepperrotsaus
ørretfilet, salt, sukker, pepper, olivenolje, blomkål, melk, Kviteseidsmør, mandler, hvitvin, sjalottløk, fløte, maisennastivelse, bladpersille, pepperrot, sukker, sitronsaft

Langtidsbakt svinenakke med urter, rotfrukter og fløtegratinerte poteter
Svinenakke, salt, hvit pepper, rosmarin, timian, hvitløk, tomater, olivenolje, hvitvin, gulrøtter, sellerirot, kålrot, persillerøtter, smør, bladpersille, poteter, løk, melk, gulost, fløte

Friterte banantwister fylt med lime og ferskostkrem. Jordbærsaus
Banan, kremost, melis, lime, Demerarasukker eller brunt sukker, filodeig, egg, solsikkeolje, jordbær, sitron, sitronmelisse