Fest for en slunken pengepung
Ovnsbakt ørret servert med grov blomkålpuré, ristede mandler og persille- og pepperrotsaus
ørretfilet, salt, sukker, pepper, olivenolje, blomkål, melk, Kviteseidsmør, mandler, hvitvin, sjalottløk, fløte, maisennastivelse, bladpersille, pepperrot, sukker, sitronsaft
Langtidsbakt svinenakke med urter, rotfrukter og fløtegratinerte poteter
Svinenakke, salt, hvit pepper, rosmarin, timian, hvitløk, tomater, olivenolje, hvitvin, gulrøtter, sellerirot, kålrot, persillerøtter, smør, bladpersille, poteter, løk, melk, gulost, fløte
Friterte banantwister fylt med lime og ferskostkrem. Jordbærsaus
Banan, kremost, melis, lime, Demerarasukker eller brunt sukker, filodeig, egg, solsikkeolje, jordbær, sitron, sitronmelisse