Fingermat og småsnacks til aperitiffen
- Fingermat og småsnacks til aperitiffen
- Nyttårsaften med stilfull eleganse
- 17. mai-lunsjen
- Klassiske juleretter
- Konfirmasjon. Fra pliktløp til minneverdig fest
- Luksusfest for lottomillionærer
- Den ville høstfesten
- Skalldyraften
- Fest for en slunken pengepung
- Piknik i det fri
- Grillfest for alle penga
- Tyrefekterens tapasbuffet
- Carnevale di Venezia
- Asiatisk festmiddag
- En smak av Norge
- Barnebursdag
- Den store barnedåpen
- Lynkurs i sushi
- Osteaften
- Nattmat, eller som det heter på dansk: "skrub af mad"
Kremost med sprøstekt spekeskinke
- Crostini
- Eggerøre med røkelaks
- Artisjokkpuré med hakkede pistasjkjerner
- Basilikumpesto
- Tomattapenade
- Syltet paprika
- Kremost med sprøstekt spekeskinke
- Sprøstekte krabbetwist med ingefærmajones
- Friterte scampi med søt chilisaus
- Ristede mandler med sitron og rosiner
- Sprøstekte sellerichips og persillerot
- Lefseruller med taleggio og parmaskinke
- Vannbakkels med røkelaksmousse
- Marinerte reker anrettet i agurk
- Ørrettartar på rugbrød med dillkrem
- Grønnsaker med urtedipp
- Butterdeigsvaffel med assorterte kaviarer og pisket seterrømme
- Marinerte cherrytomater på toast
Fingermat og småsnacks til aperitiffen
Kremost med sprøstekt spekeskinke
Kremost, persille, gressløk, estragon, hvitløk, sitron, salt, pepper, spekeskinke og solsikkeolje