Klassiske juleretter

Ribbe med Annettes frikadeller, surkål og brun saus
Ribbe, salt, grovknust pepper, smør, buljong, hvetemel, portvin, ripsgelé, sitron, kål, eddik, sukker, karve, malt hvit pepper, medisterdeig, egg, løk, melk, solsikkeolje

Pinnekjøtt med rotmos
Pinnekjøtt, kålrot, gulrot, poteter, fløte, Kviteseidsmør, salt, pepper

Kokt torsk med lever, rogn og sørlandssmør
Torsk, havsalt, lever, løk, laurbærblad, hel hvit pepper, 7 % eddik, sukker, salt, rogn, sitron, fløte, usaltet smør, persille, gulrøtter

Lutefisk med ertepuré, sennepssaus og baconfett
Lutefisk, salt, kvernet hvit pepper, tørkede grønne erter, fløte, Kviteseidsmør, bacon, smør, hvetemel, melk, fløte, pølsesennep, grov sennep, dijonsennep.

Gåsestek med epler, svisker, rødkål og madeirasaus
Gås, salt, pepper, svisker, epler, smør, rødkål, husholdningssaft, rødvin, rødvinseddik, mel, madeira, fløte, ripsgelé, sitron

Kalkun servert med brødstuffing, tranebærkompott, kremet grønnkål og kalkunsjy
Kalkun, salt, pepper, smør, stangselleri, løk, loff, salvie, timian, egg, grønnkål, fløte, maisennastivelse, sukker, tranebær, appelsin, sjalottløk, hvitvin, portvin, estragon, maisennastivelse

Vår riskrem på dansk måte med lun kirsebærsaus
Grøtris, melk, sukker, vaniljestang, fløte, skåldede mandler, kirsebær, kanel, potetmel

Multekrem i krumkaker
Fløte, vaniljestang, multer, sukker, mint, smør, egg, hvetemel, kardemomme