
Klassiske juleretter
Ribbe med Annettes frikadeller, surkål og brun saus
Ribbe, salt, grovknust pepper, smør, buljong, hvetemel, portvin, ripsgelé, sitron, kål, eddik, sukker, karve, malt hvit pepper, medisterdeig, egg, løk, melk, solsikkeolje
Pinnekjøtt med rotmos
Pinnekjøtt, kålrot, gulrot, poteter, fløte, Kviteseidsmør, salt, pepper
Kokt torsk med lever, rogn og sørlandssmør
Torsk, havsalt, lever, løk, laurbærblad, hel hvit pepper, 7 % eddik, sukker, salt, rogn, sitron, fløte, usaltet smør, persille, gulrøtter
Lutefisk med ertepuré, sennepssaus og baconfett
Lutefisk, salt, kvernet hvit pepper, tørkede grønne erter, fløte, Kviteseidsmør, bacon, smør, hvetemel, melk, fløte, pølsesennep, grov sennep, dijonsennep.
Gåsestek med epler, svisker, rødkål og madeirasaus
Gås, salt, pepper, svisker, epler, smør, rødkål, husholdningssaft, rødvin, rødvinseddik, mel, madeira, fløte, ripsgelé, sitron
Kalkun servert med brødstuffing, tranebærkompott, kremet grønnkål og kalkunsjy
Kalkun, salt, pepper, smør, stangselleri, løk, loff, salvie, timian, egg, grønnkål, fløte, maisennastivelse, sukker, tranebær, appelsin, sjalottløk, hvitvin, portvin, estragon, maisennastivelse
Vår riskrem på dansk måte med lun kirsebærsaus
Grøtris, melk, sukker, vaniljestang, fløte, skåldede mandler, kirsebær, kanel, potetmel
Multekrem i krumkaker
Fløte, vaniljestang, multer, sukker, mint, smør, egg, hvetemel, kardemomme