Konfirmasjon. Fra pliktløp til minneverdig fest
Rekesalat med avokadomos, ananassalsa og cocktaildressing
Reker, lollosalat, olivenolje, sitronsaft, salt, pepper, cherrytomater, dill, bagetter, avokado, lime, chili, koriander, crème fraîche, ananas, mint, sesamolje, majones, lettrømme, ketchup, sitron, sukker
Grønne asparges med spekeskinke og urtedressing
Asparges, spekeskinke, rucola, bagetter, crème fraîche, sitron, sukker, dill, gressløk, estragon, salt, pepper
Helstekt oksefilet innbakt i butterdeig, hvitløkstekte aspargesbønner, bakte tomater og rødvinsaus
Oksefilet, solsikkeolje, egg, fløte, salt, pepper, smør, løk, hvitløk, skinke, timian, persille, butterdeig, aspargesbønner, tomater, olivenolje, basilikum, oregano, loff, rødvin, rødvinseddik, sjalottløk, laurbærblad, oksekraft, tomatpuré, maisennastivelse, sukker
Kyllingbryst i fløtesaus servert med grønnsaksfrikassé og fersk pasta
Kyllingbryst, helst landkyllingbryst fra Stange, salt, pepper, olivenolje, hvitløk, timian, basilikum, chili, tagliatelle, sukkererter, aspargesbønner, blomkål, gulrot, squash, smør, kyllingkraft, hvitvin, tørket steinsopp, sjalottløk, fløte, sitron, maisennastivelse
Grytestekt reinsdyrbiff anrettet med smørstekte rosenkål, ristede persillerøtter og kremet viltsaus
Reinsdyrflatbiff, salt, pepper, solsikkeolje, timian, einerbær, tyttebær, hvitvin, buljongterning, fløte, ripsgelé, maisennastivelse, rosenkål, løk, bacon, smør, persillerøtter, mandelpoteter
Crème brûlée med marinerte frukter
Melk, vaniljestang, sukker, egg, fløte, appelsin, melon, ananas, jordbær, sitronmelisse
Hjemmelaget iskrem med sjokolade, mandler og marsipan, melkesjokoladesaus
Egg, sukker, vaniljestang, fløte, mørk sjokolade, mandler, marsipan, melkesjokolade, fløte, appelsin