Konfirmasjon. Fra pliktløp til minneverdig fest

Rekesalat med avokadomos, ananassalsa og cocktaildressing
Reker, lollosalat, olivenolje, sitronsaft, salt, pepper, cherrytomater, dill, bagetter, avokado, lime, chili, koriander, crème fraîche, ananas, mint, sesamolje, majones, lettrømme, ketchup, sitron, sukker

Grønne asparges med spekeskinke og urtedressing
Asparges, spekeskinke, rucola, bagetter, crème fraîche, sitron, sukker, dill, gressløk, estragon, salt, pepper

Helstekt oksefilet innbakt i butterdeig, hvitløkstekte aspargesbønner, bakte tomater og rødvinsaus
Oksefilet, solsikkeolje, egg, fløte, salt, pepper, smør, løk, hvitløk, skinke, timian, persille, butterdeig, aspargesbønner, tomater, olivenolje, basilikum, oregano, loff, rødvin, rødvinseddik, sjalottløk, laurbærblad, oksekraft, tomatpuré, maisennastivelse, sukker

Kyllingbryst i fløtesaus servert med grønnsaksfrikassé og fersk pasta
Kyllingbryst, helst landkyllingbryst fra Stange, salt, pepper, olivenolje, hvitløk, timian, basilikum, chili, tagliatelle, sukkererter, aspargesbønner, blomkål, gulrot, squash, smør, kyllingkraft, hvitvin, tørket steinsopp, sjalottløk, fløte, sitron, maisennastivelse

Grytestekt reinsdyrbiff anrettet med smørstekte rosenkål, ristede persillerøtter og kremet viltsaus
Reinsdyrflatbiff, salt, pepper, solsikkeolje, timian, einerbær, tyttebær, hvitvin, buljongterning, fløte, ripsgelé, maisennastivelse, rosenkål, løk, bacon, smør, persillerøtter, mandelpoteter

Crème brûlée med marinerte frukter
Melk, vaniljestang, sukker, egg, fløte, appelsin, melon, ananas, jordbær, sitronmelisse

Hjemmelaget iskrem med sjokolade, mandler og marsipan, melkesjokoladesaus
Egg, sukker, vaniljestang, fløte, mørk sjokolade, mandler, marsipan, melkesjokolade, fløte, appelsin