
Luksusfest for lottomillionærer
Hummer i chablisgelé med blomkålkrem og smågrønnsaker
Hummer, chablis, gelatin, kjørvel, squash, crème fraîche, salt, hvit pepper, knaskegulrøtter, aspargesbønner, sukkererter, aspargestopper
Blinis med løyrom og seterrømme
Finbakstmel, boghvetemel, smør, sukker, salt, gjær, kefir, egg, solsikkeolje, løyrom, seterrømme, rødløk, gressløk
Vaktler fylt med gåselever servert med bakte fikener, franske erter, trøffelpotetpuré og madeirasaus
Vaktler, gåseleverterrin, salt, pepper, smør, fiken, sukker, selskapserter, sjalottløk, kokt skinke, mandelpoteter, fløte, trøffel, gulrot, sellerirot, løk, hvitløk, timian, laurbærblad, rødvin, kyllingkraft, madeira, sitron, maisennastivelse
Stilton-ost servert med portvinssyltede valnøtter og hasselnøtter
Stilton-ost, valnøtter, hasselnøtter, sukker, portvin, sitron
Bringebærsufflé med markjordbærconsommé og vanilje- og bringebærsaus
Melk, vaniljestang, egg, maisennastivelse, sukker, appelsin, bringebær, usaltet smør, melis, jordbær, markjordbær, stjerneanis