Nyttårsaften med stilfull eleganse
Champagnedampede østers med purre
østers, purre, smør, egg, fløte, gressløk
Trøffeleggerøre på toast
Egg, trøffel, fløte, salt, hvit pepper, smør, bagett
GÃ¥seleverterrine med portvinssyltet fiken og urtesalat
Gåse- eller andelever (foie gras), salt, hvit pepper, cognac, portvin, fiken, sukker, sitron, frissésalat, rucolasalat, olivenolje, gressløk, basilikum
Lettristet piggvar med syltede artisjokker og estragon- og hvitvinsaus
Piggvar, salt, pepper, solsikkeolje, løk, gulrot, purre, sellerirot, hvitløk, laurbærblad, timian, hvitvin, sjalottløk, fløte, maisennastivelse, sitron, estragon, artisjokker, hvetemel
Honning- og pepperstekt andebryst med pastinakkpuré, smørkokte sukkererter, ristede epler og solbærsaus
Andebryst, salt, hvit pepper, solsikkeolje, honning, sort pepper, lime, pastinakk, fløte, smør, epler, sukkererter, sukker, solbær, rødvin, portvin, andekraft, maisennastivelse
Frukter og bær i Sauternesgelé med vaniljemousse
Melk, egg, maisennastivelse, vaniljestang, sukker, fløte, oransje melon, appelsin, pærer, mango, papaya, bringebær, blåbær, Sauternes, gelatin, sitronmelisse