Om forfatterne Bla i boken Anmeldelser Handlelister Anbefalt drikke Invitasjoner og bordkort
  • NyttÃ¥rsaften med stilfull eleganse

    • Fingermat og smÃ¥snacks til aperitiffen
    • NyttÃ¥rsaften med stilfull eleganse
    • 17. mai-lunsjen
    • Klassiske juleretter
    • Konfirmasjon. Fra pliktløp til minneverdig fest
    • Luksusfest for lottomillionærer
    • Den ville høstfesten
    • Skalldyraften
    • Fest for en slunken pengepung
    • Piknik i det fri
    • Grillfest for alle penga
    • Tyrefekterens tapasbuffet
    • Carnevale di Venezia
    • Asiatisk festmiddag
    • En smak av Norge
    • Barnebursdag
    • Den store barnedÃ¥pen
    • Lynkurs i sushi
    • Osteaften
    • Nattmat, eller som det heter pÃ¥ dansk: "skrub af mad"
  • Frukter og bær i Sauternesgelé med vaniljemousse

    • Champagnedampede østers med purre
    • Trøffeleggerøre pÃ¥ toast
    • GÃ¥seleverterrine med portvinssyltet fiken og urtesalat
    • Lettristet piggvar med syltede artisjokker og estragon- og hvitvinsaus
    • Honning- og pepperstekt andebryst med pastinakkpuré, smørkokte sukkererter, ristede epler og solbærsaus
    • Frukter og bær i Sauternesgelé med vaniljemousse

Nyttårsaften med stilfull eleganse

Frukter og bær i Sauternesgelé med vaniljemousse
Melk, egg, maisennastivelse, vaniljestang, sukker, fløte, oransje melon, appelsin, pærer, mango, papaya, bringebær, blåbær, Sauternes, gelatin, sitronmelisse