Osteaften

Varm briesuppe med anisgrissini
Melk, fløte, Brie de Meaux, sitron, salt, pepper, gjær, hvetemel, salt, anisfrø

Salat med lun chèvre og syltede valnøtter
Bagett, olivenolje, chèvre, lollosalat, frissésalat, dijonsennep, hvitvinseddik, salt, pepper, kjørvel, valnøttkjerner, sukker, portvin, rødvin, sitron

Fritert camembert med rørte bringebær
Camembert, hvetemel, egg, brødkrumme, solsikkeolje, bringebær, sukker

Welsh Rarebit, engelsk cheddartoast garnert med pæresalat
Loff, gul cheddar, øl, crème fraîche, tørr sennep, cayennepepper, egg, rucolasalat, pære, valnøtter, sitron

Roquefortkrem i vannbakkelskuler
Roquefort, crème fraîche, smør, mel, egg, salt, sesamfrø

Statholderens ostekake med vaniljelokk og solbærsaus
Kornmo-kjeks, usaltet smør, brunt sukker, vaniljestang, kremost, seterrømme, sukker, egg, crème fraîche, melis, sitron, friske bær, solbær

Eplekompott
Epler, sukker, eplejuice, kanelstenger, sitron

Pærekompott med pistasj- og pinjekjerner
Pærer, sukker, hvitvin, pistasjkjerner, pinjekjerner

Fikenkompott
Sukker, portvin, rødvin, sitron, tørket fiken

Syltede aprikoser
Tørkede aprikoser, flytende honning, hvitvin, sitron, mint

Bananbrød
Banan, sukker, egg, solsikkeolje, melk, mel, bakepulver

Havrekjeks
Melis, smør, mel, havregryn, egg, bakepulver, salt