
Osteaften
Varm briesuppe med anisgrissini
Melk, fløte, Brie de Meaux, sitron, salt, pepper, gjær, hvetemel, salt, anisfrø
Salat med lun chèvre og syltede valnøtter
Bagett, olivenolje, chèvre, lollosalat, frissésalat, dijonsennep, hvitvinseddik, salt, pepper, kjørvel, valnøttkjerner, sukker, portvin, rødvin, sitron
Fritert camembert med rørte bringebær
Camembert, hvetemel, egg, brødkrumme, solsikkeolje, bringebær, sukker
Welsh Rarebit, engelsk cheddartoast garnert med pæresalat
Loff, gul cheddar, øl, crème fraîche, tørr sennep, cayennepepper, egg, rucolasalat, pære, valnøtter, sitron
Roquefortkrem i vannbakkelskuler
Roquefort, crème fraîche, smør, mel, egg, salt, sesamfrø
Statholderens ostekake med vaniljelokk og solbærsaus
Kornmo-kjeks, usaltet smør, brunt sukker, vaniljestang, kremost, seterrømme, sukker, egg, crème fraîche, melis, sitron, friske bær, solbær
Eplekompott
Epler, sukker, eplejuice, kanelstenger, sitron
Pærekompott med pistasj- og pinjekjerner
Pærer, sukker, hvitvin, pistasjkjerner, pinjekjerner
Fikenkompott
Sukker, portvin, rødvin, sitron, tørket fiken
Syltede aprikoser
Tørkede aprikoser, flytende honning, hvitvin, sitron, mint
Bananbrød
Banan, sukker, egg, solsikkeolje, melk, mel, bakepulver
Havrekjeks
Melis, smør, mel, havregryn, egg, bakepulver, salt