Osteaften
- Fingermat og småsnacks til aperitiffen
- Nyttårsaften med stilfull eleganse
- 17. mai-lunsjen
- Klassiske juleretter
- Konfirmasjon. Fra pliktløp til minneverdig fest
- Luksusfest for lottomillionærer
- Den ville høstfesten
- Skalldyraften
- Fest for en slunken pengepung
- Piknik i det fri
- Grillfest for alle penga
- Tyrefekterens tapasbuffet
- Carnevale di Venezia
- Asiatisk festmiddag
- En smak av Norge
- Barnebursdag
- Den store barnedåpen
- Lynkurs i sushi
- Osteaften
- Nattmat, eller som det heter på dansk: "skrub af mad"
Roquefortkrem i vannbakkelskuler
- Varm briesuppe med anisgrissini
- Salat med lun chèvre og syltede valnøtter
- Fritert camembert med rørte bringebær
- Welsh Rarebit, engelsk cheddartoast garnert med pæresalat
- Roquefortkrem i vannbakkelskuler
- Statholderens ostekake med vaniljelokk og solbærsaus
- Eplekompott
- Pærekompott med pistasj- og pinjekjerner
- Fikenkompott
- Syltede aprikoser
- Bananbrød
- Havrekjeks
Osteaften
Roquefortkrem i vannbakkelskuler
Roquefort, crème fraîche, smør, mel, egg, salt, sesamfrø