Skalldyraften

Kamskjellcarpaccio med valnøttolje, lime og urtesalat
Kamskjell, valnøttolje, lime, gressløk, salt, pepper, rucola, basilikum, dill

Chili- og hvitløksgratinert kongekrabbe med søt soyasaus
Kongekrabbe, olivenolje, chili, hvitløk, lime, ketjap manis, ingefær, koriander, sesamolje

Store sjampinjonger fylt med ristede scampi og tomat- og ingefærkompott.
Store sjampinjonger, olivenolje, scampi, hvitløk, chili, salt, pepper, sjalottløk, boks hakkede tomater, hvitvinseddik, sukker, ingefær

Persille- og hvitløksgratinerte blåskjell
Blåskjell, løk, hvitløk, timian, hvitvin, smør, persille, loff, sitron, salt, pepper

Friterte sjøkrepshaler med sjøkrepscappucino
Sjøkreps, salt, pepper, egg, brødkrumme, hvite sesamfrø, sorte sesamfrø, sitron, solsikkeolje, løk, gulrot, sellerirot, tomater, tomatpuré, hvitløk, timian, stjerneanis, hvitvin, fiskekraft, fløte

Kokt hummer med sitronmajones og crème fraîchedressing
Hummer, sjøsalt, sitron, majones, crème fraîche, HP sauce, Worcestershire sauce, salt, pepper, sukker, estragon

Cannelloni fylt med krabbestuing
Cannellonirør, olivenolje, paprika, vårløk, hvitløk, krabbeskjell, crème fraîche, sitron, estragon, salt, pepper, fløte, parmesan