Skalldyraften
Kamskjellcarpaccio med valnøttolje, lime og urtesalat
Kamskjell, valnøttolje, lime, gressløk, salt, pepper, rucola, basilikum, dill
Chili- og hvitløksgratinert kongekrabbe med søt soyasaus
Kongekrabbe, olivenolje, chili, hvitløk, lime, ketjap manis, ingefær, koriander, sesamolje
Store sjampinjonger fylt med ristede scampi og tomat- og ingefærkompott.
Store sjampinjonger, olivenolje, scampi, hvitløk, chili, salt, pepper, sjalottløk, boks hakkede tomater, hvitvinseddik, sukker, ingefær
Persille- og hvitløksgratinerte blåskjell
Blåskjell, løk, hvitløk, timian, hvitvin, smør, persille, loff, sitron, salt, pepper
Friterte sjøkrepshaler med sjøkrepscappucino
Sjøkreps, salt, pepper, egg, brødkrumme, hvite sesamfrø, sorte sesamfrø, sitron, solsikkeolje, løk, gulrot, sellerirot, tomater, tomatpuré, hvitløk, timian, stjerneanis, hvitvin, fiskekraft, fløte
Kokt hummer med sitronmajones og crème fraîchedressing
Hummer, sjøsalt, sitron, majones, crème fraîche, HP sauce, Worcestershire sauce, salt, pepper, sukker, estragon
Cannelloni fylt med krabbestuing
Cannellonirør, olivenolje, paprika, vårløk, hvitløk, krabbeskjell, crème fraîche, sitron, estragon, salt, pepper, fløte, parmesan