Skalldyraften
- Fingermat og småsnacks til aperitiffen
- Nyttårsaften med stilfull eleganse
- 17. mai-lunsjen
- Klassiske juleretter
- Konfirmasjon. Fra pliktløp til minneverdig fest
- Luksusfest for lottomillionærer
- Den ville høstfesten
- Skalldyraften
- Fest for en slunken pengepung
- Piknik i det fri
- Grillfest for alle penga
- Tyrefekterens tapasbuffet
- Carnevale di Venezia
- Asiatisk festmiddag
- En smak av Norge
- Barnebursdag
- Den store barnedåpen
- Lynkurs i sushi
- Osteaften
- Nattmat, eller som det heter på dansk: "skrub af mad"
Kamskjellcarpaccio med valnøttolje, lime og urtesalat
- Kamskjellcarpaccio med valnøttolje, lime og urtesalat
- Chili- og hvitløksgratinert kongekrabbe med søt soyasaus
- Store sjampinjonger fylt med ristede scampi og tomat- og ingefærkompott.
- Persille- og hvitløksgratinerte blåskjell
- Friterte sjøkrepshaler med sjøkrepscappucino
- Kokt hummer med sitronmajones og crème fraîchedressing
- Cannelloni fylt med krabbestuing

Skalldyraften
Kamskjellcarpaccio med valnøttolje, lime og urtesalat
Kamskjell, valnøttolje, lime, gressløk, salt, pepper, rucola, basilikum, dill