Om forfatterne Bla i boken Anmeldelser Handlelister Anbefalt drikke Invitasjoner og bordkort
  • Skalldyraften

    • Fingermat og smÃ¥snacks til aperitiffen
    • NyttÃ¥rsaften med stilfull eleganse
    • 17. mai-lunsjen
    • Klassiske juleretter
    • Konfirmasjon. Fra pliktløp til minneverdig fest
    • Luksusfest for lottomillionærer
    • Den ville høstfesten
    • Skalldyraften
    • Fest for en slunken pengepung
    • Piknik i det fri
    • Grillfest for alle penga
    • Tyrefekterens tapasbuffet
    • Carnevale di Venezia
    • Asiatisk festmiddag
    • En smak av Norge
    • Barnebursdag
    • Den store barnedÃ¥pen
    • Lynkurs i sushi
    • Osteaften
    • Nattmat, eller som det heter pÃ¥ dansk: "skrub af mad"
  • Persille- og hvitløksgratinerte blÃ¥skjell

    • Kamskjellcarpaccio med valnøttolje, lime og urtesalat
    • Chili- og hvitløksgratinert kongekrabbe med søt soyasaus
    • Store sjampinjonger fylt med ristede scampi og tomat- og ingefærkompott.
    • Persille- og hvitløksgratinerte blÃ¥skjell
    • Friterte sjøkrepshaler med sjøkrepscappucino
    • Kokt hummer med sitronmajones og crème fraîchedressing
    • Cannelloni fylt med krabbestuing

Skalldyraften

Persille- og hvitløksgratinerte blåskjell
Blåskjell, løk, hvitløk, timian, hvitvin, smør, persille, loff, sitron, salt, pepper