Om forfatterne Bla i boken Anmeldelser Handlelister Anbefalt drikke Invitasjoner og bordkort
  • Skalldyraften

    • Fingermat og smÃ¥snacks til aperitiffen
    • NyttÃ¥rsaften med stilfull eleganse
    • 17. mai-lunsjen
    • Klassiske juleretter
    • Konfirmasjon. Fra pliktløp til minneverdig fest
    • Luksusfest for lottomillionærer
    • Den ville høstfesten
    • Skalldyraften
    • Fest for en slunken pengepung
    • Piknik i det fri
    • Grillfest for alle penga
    • Tyrefekterens tapasbuffet
    • Carnevale di Venezia
    • Asiatisk festmiddag
    • En smak av Norge
    • Barnebursdag
    • Den store barnedÃ¥pen
    • Lynkurs i sushi
    • Osteaften
    • Nattmat, eller som det heter pÃ¥ dansk: "skrub af mad"
  • Friterte sjøkrepshaler med sjøkrepscappucino

    • Kamskjellcarpaccio med valnøttolje, lime og urtesalat
    • Chili- og hvitløksgratinert kongekrabbe med søt soyasaus
    • Store sjampinjonger fylt med ristede scampi og tomat- og ingefærkompott.
    • Persille- og hvitløksgratinerte blÃ¥skjell
    • Friterte sjøkrepshaler med sjøkrepscappucino
    • Kokt hummer med sitronmajones og crème fraîchedressing
    • Cannelloni fylt med krabbestuing

Skalldyraften

Friterte sjøkrepshaler med sjøkrepscappucino
Sjøkreps, salt, pepper, egg, brødkrumme, hvite sesamfrø, sorte sesamfrø, sitron, solsikkeolje, løk, gulrot, sellerirot, tomater, tomatpuré, hvitløk, timian, stjerneanis, hvitvin, fiskekraft, fløte