Tyrefekterens tapasbuffet
- Fingermat og småsnacks til aperitiffen
- Nyttårsaften med stilfull eleganse
- 17. mai-lunsjen
- Klassiske juleretter
- Konfirmasjon. Fra pliktløp til minneverdig fest
- Luksusfest for lottomillionærer
- Den ville høstfesten
- Skalldyraften
- Fest for en slunken pengepung
- Piknik i det fri
- Grillfest for alle penga
- Tyrefekterens tapasbuffet
- Carnevale di Venezia
- Asiatisk festmiddag
- En smak av Norge
- Barnebursdag
- Den store barnedåpen
- Lynkurs i sushi
- Osteaften
- Nattmat, eller som det heter på dansk: "skrub af mad"
Poteter som på Kanariøyene med aïoli
- Pata Negra, verdens beste spekeskinke
- Tortilla, spansk potetomelett
- Fritert blekksprut med sitron
- Urtestekte kyllingvinger
- Toast med auberginepuré og salte pistasjnøtter
- Marinert steinsopp med persille og hvitløk
- Tomattoast
- Syltede paprika med hvitløk
- Ristet scampi med hvitløk og chili
- Gazpacho, iskald tomatsuppe
- Syltede artisjokker med sjalottløk og basilikum
- Friterte mandler med sjøsalt
- Braisert lammeribbe med rosmarin
- Poteter som på Kanariøyene med aïoli
- Albondigas, kjøttboller i tomatsaus
- Friterte blåskjellspyd med tartarsaus
Tyrefekterens tapasbuffet
Poteter som på Kanariøyene med aïoli
Rattepoteter, havsalt, hvitløk, egg, sitronsaft, salt, hvit pepper, olivenolje, solsikkeolje, persille